God helg

Helgen som varit började med att jag och min Man tog bilen till Jönköping.
Vi kom till jnkp, till A6 runt 13-tiden (jag körde:) Det gick utmärkt, blev lite småstressad men kör man bara lugnt o fint så går det kanon tycker jag) vi sprang runt i affärerna och Ikea och handlade tills klockan 4 halv 5 sen bar det av till Hotell John Bauer.
4 **** hotell vi fick rum med bad och sjöutsikt.
På rummet stod champange och ett fruktfat. Så vi började med att korka upp champangen och smaska på lite frukt;)

Efter vi myst lite med det så blir det ett varmt bubbelbad avslappnande och skönt när man inte behöver tänka på något annat..

Runt 19 på kvällen gick vi på en promenix genom stan innan vi vid ca 19.30 skulle sitta i restaurangen för att avnjuta en god 2 rätters middag.
Maten var verkligen kanon delade en flaska vin till vår Toast skagen till förrätt & Pepparstek med potatisgratäng till varmrätt, fick även en liten tryffel efter maten som inte var lika god men i övrigt var allt jättebra;)

Så allt var så himla bra, kan man behöva ibland.
Ooh vad vi tycker om varandra ännu mer nu jag och Min Linus:)

Lördag blev att åka till vby för Dommi fyllde systembolag och flyttat till egen lya:) Grattis grattis.

Söndag blev rätt lugn min hårt arbetande kille klyvde ved så vi har någon till vintern, han mådde sisådär efter whiskyn hos Totte och ölen på hulingen men sånt är livet:)
Senare på kvällen skulle vi åkt till v-by för att hämta hem Linus truck men jag ville åka till min brorsson och hans mor och far så vi blev kvar där när Assebrasse badade och vi åt rabarberpaj:)

Så det var väl det mesta ur min helg.. Ska väl försöka komma med något mer än bara helg inlägg.. Men har varit mycket jobb på senaste tiden och är mycket nu i veckan... Så man får väl

Ha det gott alla glada.

Helg full av aktiviteter

Jaha ni.. Helgen mina vänner..

Började med att det var 20års fest hos Tina:)
Mycket smarrigt tilltugg och trevliga människor, dök bara upp fler o fler... Mycket trevligt, hoppas du hade lika roligt!?

Lördag så blev det en lugn morgon och förmiddag för att sedan på kvällen orka med Livfens.. Jag var chafför under kvällen men det gick faktiskt lika bra det:) Det va himla skoj måste jag säga..

Och "slödagen" söndag så har vi varit i Kalmar jag min Linus och hans mormor för att hälsa på Linnea o Rogers 3 dagar gamla Elsa... Så väldigt söt liten flicka!
Jag var chafför även idag men idag var ju ingen alkohol inblandad men köra bil de tyvker jag är kul, så man tar chansen.. Tss.

Och nu ja nu sitter jag här och finfina Linus ligger i soffan och slumrar bredvid mig.. Så söt så söt;)
Är nog tänkt att jag ska få lite liv i honom så tar vi en liten promenad på kvällskvisten..

Så hoppas ni har det bra det har jag:)

Hej hej!


Hallå alla vänner och bekanta

Frågan är om jag ska ta upp det här bloggandet igen..
Om man knappt kommer ihåg hur det funkar..

Jag har ju haft blloggandet nerlagt ett tag fanns inte tid och fanns även inte internet hos mig och min karl så det gör det ju lite mer komplicerat att hålla det på topp måste jag säga:)

Men det kan ju faktiskt vara rätt skönt att skriva av sig lite ibland..
Så jag får se hur det går den här gången helt enkelt..


Nu kallar jobbet snart dags att öppna butiken.

Tack och hej!
//Simonsson